Alla inlägg den 4 juli 2009

Av Anna - 4 juli 2009 09:07

I går på dagen var vi ju hemma hos en kompis och barnen lekte lite i deras pool. Det var mycket uppskattat hos mina små herrar. Sedan kom världens åskoväder så då blev det till att gå in och leka en stund. Maken fick jobba över lite då han fick åka och såga ner nedfallna träd efter ovädret. När han väl kom hem så blev det lite hamburgare. Tanken var att det skulle grillas men med tanke på vädret och värmen!!! så blev det till att steka inne. Lillkillen somnade bokstavligen rätt ner i maten så det blev tidig sänggång för honom kan jag säga :) 


Efter maten skyndade jag mig till min kompis och lite tjejfest hemma hos henne. Kvällen började med lite sminkparty och sedan övergick den till bara party :) Det var verkligen fullt ös. Jag lyckades slå i min lilltå i soffbenet så numera har jag en dubbelt så stor lilltå och den är även lite lilablåaktig och gör förbannat ont!!! Ja ja, det är ju bara till att bita ihop och hoppas att det går över snart. Det bästa med svullnaden är i och för sig att den är så pass svullen att lilltån inte går i golvet när jag går :) Vi gick sedan ut i alla fall hela tjejgänget. Vi hade en riktigt trevlig kväll på "Ica Maxi" som det visst brukar kallas, Velvet står det på skylten. Det är känt för "gammalt kött i ny förpackning"!!! säger de som vet ;) Kul hade vi i alla fall. Jag har helt missat att man kan dansa där, det var verkligen fullt ös från det vi kom dit till sista låten! Jag var livrädd om min lilla tå men det gick rätt så bra, jag bad till högre makter om att ingen skulle dansa till på min tå bara och det funkade faktiskt!!!


NU är kl kring 9 och det är dax att försöka göra lite nytta. Det är dax att börja gå ut och måla grunden på huset. Får väl se hur långt vi kommer idag!


OAU så länge! / Anna

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards