Alla inlägg under augusti 2009

Av Anna - 5 augusti 2009 22:14

Vi hade en härlig eftermiddag och kväll hos barnens kusiner ute i deras sommarstuga! Korv grillades och god tårta hann vi också med att äta. Barnen sprang sedan ner till sjön och badade, det var till och med rätt så varmt i vattnet sa de som vågade känna efter :) Supernöjda åkte vi sedan hem och nu är det sängen som gäller känner jag. Nu kommer nästäppan igen känner jag så med lite Alvedon och nässpray sover jag nog gott. Örat är på bättringsvägen också så i morgon blir det jobb igen!


OAU / Anna

Av Anna - 5 augusti 2009 15:16

att ligga nerbäddad i soffan hela dagen tror jag!!!. Nu med Alvedon, nässpray och att jag även är nyduschad så känner jag mig NÄSTAN ok. Ska snart iväg och hämta pojkarna och åka iväg till kusinerna en stund (deras äldsta kusin har fyllt år). Vi ska till deras sommarstuga så jag hoppas på att hitta en skuggig plats och hålla mig lite ifrån de andra. Barnen hoppas nog på att kunna bada lite, vi får väl gå ner till sjön och känna på hur pass badvänligt det är!


OAU så länge / Anna 

Av Anna - 5 augusti 2009 08:03

Det får bli en hemmadag idag! Det är lika bra att försöka bädda ner sig och försöka återhämta lite krafter och bli bättre tills i morgon tänkte jag. En dag i stillhet får det bli helt enkelt!!! Har varit och lämnar barnen på dagis så jag får lite lugn och ro så nu är det sängen som gäller!


Vi är ju bjudna på lite kalas till eftermiddagen till barnens kusin som fyller år. Får väl se hur vi får till detta, om jag inte piggar på mig så får maken åka själv med barnen. Jag tänker mest på smittorisken och vi ska visserligen vara ute och grilla så jag kanske kan sitta i ett litet hörn och försöka hålla mig undan så många jag kan. Men som sagt, vi får se hur det känns i eftermiddag!


OAU så länge / Anna

Av Anna - 4 augusti 2009 19:42

så länge orkade jag vara på jobbet idag, sen gick det bara inte längre. Snurvel snurvel och himla ont i örat, inte kul säger jag bara! Får se hur natten blir och hur det känns i morgon, annars får det bli till att stanna hemma i mogon och kurera sig inför att kunna jobba på torsdag och fredag.


Pratade med min kära tårtvän Annica för en stund sedan, alltid lika uppiggande måste jag lov att säga. Nu har vi fått iväg en liten beställning igen med tårtprylar :) Har lite tårtprojekt på G framöver så det ska bli kul!


Nu närmar det sig läggdax för de små, jag lär nog inte bli så himla långlivad ikväll heller känns det som, ryggläge i soffan är det som gäller snart!!! Har varit på apoteket idag och införskaffat mig både Sinova som jag har blivit rekommenderad att köpa och även nässpray så nu hoppas jag kan sova gott hela natten.


OAU / Anna

Av Anna - 4 augusti 2009 06:40

Det var inte kul att vakna idag, jag är helt genomtäppt och har ont i örat!!! Hittade efter mycket letande några Alvedon i medicinskåpet så jag hoppas att de börjar verka snart... Får väl se hur länge man fixar att vara på jobbet idag, jag måste väl ge det ett försök i alla fall. Det är ju en riktig klassiker att man blir förkyld nu när dagis har kommit igång nu efter sommarlovet, lillkillen var ju förkyld förra veckan så det är väl inte så lustigt att man har blivit sjuk. Storkillen har börjat stå emot förkylningarna lite bättre nu när han har blivit lite större och även lillkillen blir ju inte alls lika förkyld länge som han blev när han var liten, det märks att de börjar bli stora killar nu båda två. Det är bara en annan som blir helt däckad av en förkylning, det är inte lätt!!! Vojne vojne säger jag bara!!!


Dax att väcka lillkille, storkillen sitter redan i tv-soffan och myser.


OAU så länge, återkommer under dagen! / Anna

Av Anna - 3 augusti 2009 17:04

... om det är svininfluensa eller inte??? Sitter här nu och är genomförkyld och ont i halsen och har feber. Alla på jobbet har också ifrågasatt om det inte är svininfluensan!!! Ja ja, man lär väl märka det så småningom eller vad tror ni!!!


Barnen har ju varit på sina nya dagis/fritids idag. Stoekillen började ju redan förra veckan i sin nya grupp och idag var det lillkillens tur att få börja i sin nya grupp. Han stortrivdes redan från början. Han har ju varit där mycket med storebrorsan och kände ju igen både lokaler, fröknar och leksaker. Han hade haft en mycket bra dag! Storebror har varit i lite "slagsmål" idag, rivmärken i ansiktet. Han blev attackerad helt oprovocerat säger han, jag vet inte om jag riktigt tror på det bara!!! Jag vet vad han kan och han var nog inte HELT oskyldig om jag säger så... De hade i alla fall blivit sams igen när jag kom och det var väl tur det.


Nu ska jag snart försöka komma iväg och hämta mina nycklar som jag glömt hos en kompis. Ikväll lär det bli tidigt sänggående då jag inte känner mig för pigg, hoppas det går över snart!!!


OAU / Anna

Av Anna - 3 augusti 2009 06:39

Åh var härligt med måndag morgon, NOT!!! Sitter här och ska snart väcka de små, det brukar ju inte vara det smidigaste på måndagar. Jag känner att jag är på G att bli förkyld, det är ju sådana tider nu och det är väl bara till att hoppas att det går över fort som bara den. Lillkillen var ju förkyld förra veckan så det är väl inte så himla konstigt att man själv blir det. Lördagskvällen hjälpte nog inte heller till om jag säger så :) Jag lyckades ju även slarva bort mina nyklar i lördags men de har blivit upphittade igen ;)


Som sagt, dax att väcka de små och sedan till jobbet igen!


/ Anna

Av Anna - 2 augusti 2009 19:48

Idag har varit en dag av återhämtning kan vi kalla det för! Var ute med Röda korset igår, eller rättare sagt vi hade en trevlig kväll med de Röda korsarna som var på utbildning här i stan. Vi hade beställt lite god mat, god dryck medtogs själv och sedan hade vi även någon liten övning för att testa de nyutbildade! De klarade det galant måste jag lov att säga :) Kvällen slutade i Bankeryd (???) tack Karin för att jag kunde sova hos dig!


Idag som sagt har jag behövt lite återhämtning. Jag och storkillen har varit ute på en rätt så rejäl cykeltur tycker jag. Vi stannade nog vid de flesta lekparker i stan kändes det som. Det blev även ett stopp utmed vätterstranden, stenar och vatten är ju alltid kul att leka med. NU är killarna nyklippta och fina, dax att försöka sova lite, både för dem och även för mig känner jag.


OAU för idag/ Anna

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards