Alla inlägg under augusti 2009

Av Anna - 23 augusti 2009 13:39

Vilken helg... Inte för att den är slut riktigt ännu men det närmar sig ju ändå måndag igen med stormsteg.


I fredags kväll så var jag ju och jobbade på SWE, en slags "fyllefest" på badhuset i stan. Det var hel del att göra så tiden gick hur fort som helst. Vi började kl 18:30 och höll på till 01:00 och vi hann inte sätta oss ner en enda gång, så man var lagom mör i benen igår får jag nog lov att säga. Men kul och lärorikt var det i alla fall :)


Igår sedan var det lite slappt på dagen. Jag och barnen åkte till min mor och far en stund. Barnen fick leka lite och vi fick även lite smidig lunch där :) Vi gick även och handlade "lite" lördagsgodis, tusen tack mamma!!! På kvällen sedan var det lite utgång igen, kul att komma ut och dansa lite!!!


Idag har det varit tårtdekorering som har gällt. Nu i eftermiddag ska vi hem till mina föräldrar och fika lite och passa på och gratta oss alla som har fyllt år i sommar. Jag har testat en ny "tårtdekoreringsgrej" så jag hoppas att mamma och pappa blir nöjda. Bildbevis kommer senare ikväll då jag inte vill att mamma ska se kortet innan kalaset ;)


OAU så länge / Anna

Av Anna - 21 augusti 2009 06:38

Åh vad härligt det är när man vaknar och det är FREDAG :) Tänk vad mycket lättare det känns att gå upp då!!! Hoppas dagen på jobbet går fort idag, och det brukar det göra, så att det blir kväll någon gång. Ser fram emot att vara Första hjälpare på SWE ikväll (Student Water Event).


Igår annars hände det inte för mycket. Jag hade ju tänkt ha en tidsstudie på mig själv på jobbet igår men det var allmänt datorstrul hela dan på jobbet tycker jag så det funkade inte riktigt. Får se om det kan funka idag istället. Jag hade ju tänkt att fixa med en massa saker igår efter jobbet men det blev inte alls så. Storkillen var badsugen så han och jag cyklade ner till stranden och slappade en stund. Det var dock lite väl kallt tyckte han, det gör ju ont sa han till och med när han gick i vattnet!!! Han var nöjd med att leka lite på stranden istället. Svärföräldrarna tittade förbi en liten sväng och var snälla nog att plantera en ny fin blomma i vår kruka i trädgården. Nu ser det fint ut igen :)


Som sagt är det fredag och snart dax att bege sig till jobbet. Dax att få barnen ur sängen och komma igång och iväg!!!


OAU / Anna

Av Anna - 20 augusti 2009 06:21

Igår på jobbet så hade jag en liten tidsstudie på mig själv. Jag är ju läkarsekreterare och jag kollade lite läget på hur lång tid det verkligen tar att skriva ett diktat. Låt säga att själva diktatet är 2:16 minuter långt, hur lång tid tar det då att skriva det... Jag höll på att mäta detta nästan hela dagen och har tänkt att fortsätta med det idag också så får man väl se om man kan få ett hum hur lång tid det tar att skriva diktat. Tidigar har man pratat om att man kan ta dikatlängden x 3 så får man fram den ungerfärliga skrivtiden. Ska bli kul att se om det stämmer på mig också!


Efter jobbet åkte jag hem till min kompis Linda från Röda korset, jag var i stort behov av liten "egentid" kände jag. VILKEN lägenhet hon har flyttat till :) Wow säger jag bara. En toppvåning mitt in centrala stan... Helt nyrenoverad med högt i tak och den var så himla fin säger jag bara. Underbar mat fick jag också och härlig god "kladdkakegodismuffins" till fika ;P Vi satt ju också pratade igenom uppdraget vi ska på i morgon, det ska bli så kul och spännande att se hur det blir. 1500 personer på Rosenlundsbadet, där man dagen till ära serverar ÖL!!! Vilken kombination säger jag bara... Ja ja, hoppas alla får roligt bara och att det inte blir några allvarliga skador.


Idag efter jobbet är det tvättning, städning och handling som står på schemat. Tänk att det är så himla lätt att skjuta på sådana grejer, men nu går det inte skjuta på det längre om jag säger så!


OAU så länge / Anna

Av Anna - 19 augusti 2009 06:32

Vad skönt det är när man känner att man får en liten stund över på morgonen, att inte behöva stressa HELA tiden, det är verkligen guld värt tycker jag. Storkillen har redan vaknat och ligger i soffan och tittar på morgon-tv. Lillkillen får sova 10 minuter till innan det är dax att gå upp tänkte jag. Idag när jag gick upp så har jag en känsla av att det är måndag, skönt att det redan är onsdag istället :)


Igår var en rätt så lugn dag tycker jag. Helt ok på jobbet, just det, Dumlekakor fanns det att frossa i ;P Efter jobbet kom min kompis Marie förbi en snabbis, alltid lika kul att snacka lite :)


Idag efter jobbet ska jag åka till min Första hjälplen-vän Linda. Vi ska ju på uppdrag ihop på fredag kväll så vi ska sitta och "plugga" lite, men om jag ska vara ärlig så blir det nog inte så mycket pluggande ;) Vi har knappt träffats på hela sommaren så det ska verkligen bli kul att träffa henne igen!


Nu börjar det bli dax att göra sig iordning inför en ny arbetsdag!


OAU så länge / Anna

Av Anna - 17 augusti 2009 18:48

Vad TRÖTT jag är idag... Skulle bara vila ögonen en liten stund medans pojkarna tittar på en film en stund, vaknar visst upp 45 minuter senare! Har sovit dåligt i natt då båda pojkarna kom in redan kl 01:45 och ville sova hos oss. Det blir då välidgt trångt i vår lilla säng och istället för att gå och lägga sig i barnens säng så ligger man och trängs och inte kan sova, att man aldrig lär sig. Ikväll hoppas jag på att barnen somnar tidigt i alla fall OCH sover hela natten i sina egna sängar.


Det var varit helt ok på jobbet i dag tycker jag. Någon hade bakat goda kakor tills idag + att vi började dagen med smörgåstårta till frukost så det blev ju en himla bra start på denna veckan :)


Har inte så mycket planerat i veckan, ska försöka åka hem till en kompis och plugga på lite inför SWE (student water event) som är i helgen då jag ska hjälpa till som första hjälpare. Det ska bli himla kul, det var ett tag sedan nu!


OAU / Anna

Av Anna - 16 augusti 2009 17:29

Idag har varit en riktig slappardag tycker jag, så himla skönt. Barnen tog sig till och med en sovmorgon idag, sov till 07:30!!! Vi unnade oss lite smidig lunch på en känd hamburgerrestaurang här i stan och passade på att vara där en stund och leka lite i leklandet där. Vi åkte sedan och hyrde en film, Superhjältarna. Helt inspirerade av detta har nu pojkarna varit ute och lekt en bra stund i trädgården och just lekt superhjältar. Så snabbt har de aldrig sprungit innan och inte heller hoppas så högt på stundsmattan, de är för härliga de små. Vi hade ju tänkt att gå på bio idag men tyvärr så var biljetterna slutsålda redan igår så det var lite synd, får kanske försöka göra ett nytt försök till nästa helg.


NU ska jag försöka gå ut och fixa lite med grusgången i trädgården, får se om jag kan komma ut och gå en lite sväng sedan!


OAU för idag / Anna


Just det, en bild till från bröllopet igår, denna gång på tärnor och best man, tycker att den är för härlig. De blev tillsagda av den inhyrda fotografen att de skulle titta på varandra och då blev detta resultatet ;) Kolla in hans ögon!!!

Av Anna - 15 augusti 2009 17:23

Ett stort grattis till Ninna och Martin som idag har blivit man och fru, all lycka i framtiden önskar jag er!

Av Anna - 15 augusti 2009 11:55

Vilken dag det var igår... Jobb hela dan, och just det, det var två tårtor idag med och fortfarande kakor kvar sedan dagarna innan, nu rullar vi snart fram på jobbet!!! När jag var på jobbet igår så fick jag ett SMS från en tårtkompis som höll på med att fixa bröllopstårtor inför idag. Vad hon än skulle göra så blev det galet och kände att paniken började komma krypande. Jag lovade att komma till henne så fort jag slutat jobba. Jag kom hem kl 00:30 inatt!!! Allt fortsatte att strula även när jag kom dit men då var vi i alla fall två stycken som kunde hjälpas åt, och efter ett tag blev det nästan så man skrattade åt det hela. Eller vi kommer nog skratta åt det nu i efterhand i alla fall!!! Idag när jag pratade med henne så var läget lite mer under kontroll lät det som, ska bli kul att se bildbevis på dem när de är helt klara sedan!


Idag är det titt på bröllop som gäller, kl 14 börjar det så det börjar bli dax att snart göra sig iordning så jag hinner. Barnen ska vara hos sin farmor och farfar en stund då maken ska åka iväg med några kompisar över natten och titta på motorcyklar. Får se vad som händer i em/kväll, blir nog till att hyra en film med pojkarna kanske! I morgon blir det nog bio tror jag, barnen pratar om att de vill se Nicke Nyfiken 2.


OAU så länge / Anna


Hoppas på att kunna återkomma med lite fina kort på brudparet senare under kvällen :)

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards