Alla inlägg under juli 2009

Av Anna - 23 juli 2009 21:37

Nu känner jag mig helt färdig om jag ska vara ärlig... Det är ju min födelsedag idag och detta började jag fira redan igår med att vara ute med några kompisar och vi åt lite god mat och hade det trevligt. Det blev väl en hel del mycket senare än vad jag hade räknat med, och även en hel del mer att dricka än vad jag hade räknat med, med tanke på att jag skulle upp kl 6 och jobba idag!!! Ja ja, kul hade vi i alla fall :) Tack Anna och Jenny!!!


Idag när jag vaknade så tog jag en välbehövd promenad till jobbet (hade nog knappt nyktrat till än om jag ska vara ärlig)!!! Jag är ju själv på jobbet med att skriva denna veckan så jag har haft fullt upp hela dagen och det är nog tur det för annars hade jag nog somnat tror jag. På kvällen nu som kom svärmor och svärfar samt svägerskan med sina två barn hit på lite fika. Svärmor hade bakat en härlig jordgubbstårta som vi smaskade på. Alltid lika gott med tårta och kex till kvällsmat :)


Nu som sagt är det sova som gäller känner jag. Skönt att det är fredag i morgon. Ska ut en liten sväng i morgon kväll, får se hur länge jag orkar med bara!


Ville bara passa på att tacka för alla grattishälsningar som jag har fått också, ett extra tack till min goa kompis Annica som skrev så fint i sin blogg om mig idag! Tack själv vännnen, det är verkligen kul att vi har hittat en gemensam hobby (som är så god också ;)


OAU för ikväll, nu är det kudden som gäller/ Anna

Av Anna - 21 juli 2009 22:03

Jag kom att tänka på en sak när jag gick till och från jobbet idag. Det måste alltså se hur kul ut som helst när jag är ute och går!!! Jag försöker lyssna på musik när jag är ute och går, och jag som har bra taktkänsla känner att jag ALLTID vill gå i takt! Så allstå när jag lyssnar på radio, som jag oftast gör när jag är ute och går, och då det spelas musik i väldigt varierande takt och tempo så måste det se väldigt kul ut när jag är ute och går!!! Ibland går jag med väldigt stora och långa steg för att det ska funka och ibland blir det korta och små steg för att hinna med den snabba takten :) NU är det väl som tur är inte någon som brukar se HELA min promenad om man säger så och tur är nog det! Får se vilken takt jag går i till jobbet i morgon :)


NU är det dax att sova känner jag, OAU / Anna

Av Anna - 21 juli 2009 06:44

Så är det då snart dax att gå till jobbet igen! Det var faktiskt helt ok att jobba igår. Det var lite lagom att göra tycker jag. Kul att träffa sina jobbarkompisar igen!


Ska försöka komma igång med att GÅ till och från dagis nu igen när jag har lämnat barnen tänkte jag. En perfekt liten promenad på ca 25 minuter åt varje håll. Det regnar inte än så länge så jag hoppas det håller sig så!!!


OAU / Anna

Av Anna - 20 juli 2009 19:18

Nu kan jag lova att jag har varit ute och känt på regnet på nära håll... Jag kände att jag behövde komma ut och gå lite efter jobbet och det var så himla fint väder när jag började gå, men sen... Jag hann gå ner till piren (ca 3,5 km) och halvvägs på min runda, när det började regna och sedan fortsatte det att regna om jag säger så!!! Jag till och med sprang en liten bit men det orkade jag inte så länge :P När jag väl kom hem kände jag mig som en dränkt katt, dyngsur hela jag. Ja ja, nu känns det bra i alla fall, ombytt och varm igen. Nu blir det nog tv-soffan som gäller ikväll (med gott samvete!!!).


OAU / Anna

Av Anna - 20 juli 2009 06:39

Sitter här och väntar på att äggen ska börja koka!!! Har gått upp lite extra tidigt idag för att hinna med allt som ska packas innan det är dax att gå till jobbet och dagis igen, första dan på 4 veckor! Barnen ska ju vara på ett sommaröppet dagis, ett dagis de inte brukar vara på annars alltså, så därför behöver det ju packas med lite extrakläder som kanske kan behövas. Jag behöver ju inte ta med mig så mycket till jobbet mer än mina nya fina sandaler :) Äggen också förresten, dom får jag inte glämma! Hoppas nu på en bra dag, det brukar alltid vara massor att göra på måndagar och nu hela denna veckan är jag själv sekreterare på jobbet så vi får väl se hur det går. Det ska ändå bli kul att träffa lite jobbarkompisar igen!


OAU så länge, återkommer ikväll / Anna

Av Anna - 19 juli 2009 22:25

Så sitter man här då med lite ångestpåslag inför morgondagen när det är dax att jobba igen!!! Har ju haft fyra veckor veckor semester och det har verkligen varit så himla skönt. Tyvärr har ju maken vara varit ledig i 1 hel dag så det har ju varit lite tråkigt men jag hoppas på att vi kan åka iväg i vinter någonstans på lite semester då. Barnen ser fram emot morgondagen när det är dagis igen. Det ska faktiskt på ett sätt bli lite skönt med lite rutiner igen :)


Annars har vi inte gjort så himla mycket idag. Jag och barnen var på IKEA och Småland en sväng. Vi var sedan förbi hos ett par kompisar där maken hjälpte till med att dra lite el i deras nya uterum, ser verkligen fram emot kräftskiva där får jag lov att säga :)


Nu som sagt är det dax att försöka sova lite innan det är dax att gå upp tidigt i morgon, det var ju ett bra tag sedan!!!


OAU för idag / Anna

Av Anna - 18 juli 2009 21:08

Måste ju bara visa ett kort på tillökningen som vårat granne har fått! Visst är han bara helt underbar :) Kan ju bara tillägga att mina barn(och även jag) är väldigt mycket på baksidan av huset och tittar in denna lilla underbara varelse när han leker i trädgården, man bara smälter när man ser hur han tultar omkring och leker :)


NU är det snart lite filmdax, har hyrt en komedi, så jag hoppas jag kan hålla mig vaken! Barnen är också precis på intågande efter att ha varit i Gränna med sin farmor och farfar. Det är sängdax för dem kan jag säga, det gäller ju att börja vända på dygnet lite nu inför dagisstart på måndag!!!


OAU / Anna

Av Anna - 18 juli 2009 17:15

NU har jag levererat tårtan till Anna och Stephan. De tyckte att den var mycket god så det var ju kul att det blev lyckat. Den var glutenfri då deras stora kille är glutenallergiker och han var så nöjd med att han kunde få äta samma tårta som alla andra för en gångs skull :)


Hoppas du får en fortsatt fin dag nu Anna, grattiskramar igen :)


PS Tårtan är fylld med blåbärsmousse & vaniljkräm.


OAU / Anna

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards