Alla inlägg under juni 2009

Av Anna - 19 juni 2009 08:00

Vilken bra början på semestern att få fira midsommar :) Än så länge skiner solen och vi får hoppas att den fortsätter att göra så under dagen och kvällen också. Nu är det frukost som gäller och sedan måste jag försöka hinna göra färdigt tårtan som ska med till festen. Vi ska till ett par kompisar i Taberg och ska fira lite midsommar där. Vi börjar väl med den traditionella sillunchen (köttbullar för min del ;) och sedan blir det lite midsommarfirande och dans i Hovslätt och sedan vidare till Taberg igen och det blir väl lite gott att grilla till kvällen. Just det, vi får ju inte glömma snapsen också ;) Vi ska sedan få sova över i deras husbil så barnen ser verkligen fram emot detta och jag också :)


GLAD MIDSOMMAR på er alla!


OAU för idag/ Anna

Av Anna - 18 juni 2009 16:17

NU äntligen har man då semester, så efterlängtat så :) Har inte så mycket planerat de närmsta 4 veckorna men det är rätt så skönt det också. Vi får ta det som det kommer och hoppas på lite fint väder! Barnen är nöjda oxå med att få gå semester även om storkillen är ledsen över att han kommer att byta dagis nu, han grät på vägen hem och sa att han kommer att sakna "Skatten" och sina fröknar. Som tur är ska ju lillebror börja på den avdelningen efter sommaren så han får följa med och hämta honom när det passar!


Ikväll är det tårtbakning och städning som gäller. Inte för att vi ska vara hemma så mycket i midsommar men det är ju ändå kul om det ser lite vettigt ut hemma. Får se om jag tom kan få upp lite nya gardiner som jag köpt, som sagt, får seee hur mycket som hinns med idag. Jag har ju ändå SEMESTER nu ;)


OAU så länge! / Anna

Av Anna - 17 juni 2009 16:46

Nu är det inte ens 24 h kvar innan semester, helt underbart ju :) Ska försöka göra en tårtbotten och börja förbereda tårtan inför midsommarafton nu, först måste bara barnen få lite mat i magen, makaroner och ungsstekt falukorv stod på önskelistan idag!


OAU så länge/ Anna

Av Anna - 16 juni 2009 18:03

Så är då ännu en arbetsdag slut, YES!!! 2 dagar kvar att jobba innan semester, det känns bara sååå himla bra :) Efter jobbet idag åkte jag och barnen och köpte lite skor, tofflor till barnen och gummistövlar till mig! Alla nöjda och glada så åkte vi hem och nu är barnen ute och leker med grannkillen. Han frågande om de kunde få äta lite kvällsmat nere hos dom och pojkarna blev så glada. Grannkillen brukar vara här och äta ibland så mina killar tyckte det lät väldigt spännande att få äta hos dem ikväll. Det luktar hamburgare tror jag allt, de grillar i trädgården ser jag :)


I morgon ska det vara överskolningssamtal på storkillens dagis. Hans nya fröken kommer till hans nuvarande dagis och ska kolla läget lite och jag ska vara med vid samtalet. Ska bli kul att få träffa hans nya fröken lite mer och även för storkillens del så att han vet lite mer vem som möter honom i höst när han börjar i "nollan". Tänk vad stor han börjar bli...


Får se om man orkar göra något särskilt ikväll. Igår kände jag ju mig inte helt pigg och idag har jag haft lite ont i halsen. Blir nog till att bädda ned sig i soffan när barnen har somnat. Får kanske ligga och fundera över en liten "beställning" på tårta till midsommarafton, det är visserligen till den festen som vi själva ska till men man vill ju ändå att det ska bli bra. Önskemålet var väl grädde och jordgubbar så jag får försöka spinna vidare på det. Det blir nog en klassiker med vaniljkräm på ett lager och sedan jordgubbar och grädde på ett laget tror jag. Det får nog bli en riktig bärtårta denna gången :)


OAU för idag / Anna

Av Anna - 16 juni 2009 07:06

Sitter en liten stund nu på morgonen och passar på att njuta av att det är så underbart väder ute, klarblå himmel :) Vill oxå passa på att säga Grattis till min syster som dagen till ära fyller år, hipphipphurrrrra! Hoppas du får en fin dag idag :)


/ Anna

Av Anna - 15 juni 2009 22:20

Efter en lång dag på jobbet, eller den var visserligen inte så himla lång men det kändes så... så hämtade jag storkillen på dagis. Lillkillen följde med mormor hem så det var bara jag och storkillen hemma. Det är lite mysigt när man bara kan vara med barnen en och en ibland, och slippa konkurensen det kan bli emellan dem om vem man ska hjälpa och vem man ska ta hand om först osv... Kvällen har avslutats i tv-soffan framför Cityakuten och CSI. Nu är jag trött och ska försöka sova. Har inte känt mig riktigt pigg sedan jag kom hem från jobbet, en himla huvudvärk och känt mig frusen. Hoppas inte det är något på G nu lagom till semestern, får hoppas att det hjälper att sova bort det.


Idag på jobbet så lunchade jag förresten med en gammal kompis från gymnasiet, hur kul som helst att träffas igen. Kul att prata gamla minnen och även prata lite framtidsplaner. Hoppas vi kan hinna med någon lunch snart igen då vi numera jobbar inom samma byggnad. Tack Malin ;)


OAU för idag/ Anna 

Av Anna - 15 juni 2009 06:56

Vad skönt det är att vakna upp när solen skiner, det blir så mycket lättare att ta sig upp ur sängen då tycker jag :) Härlig start på dagen!!!


Somnade tidigt igår, hade svårt att hålla mig vaken till 21-tiden så när Bones var över så var det nanna kudden som gällde. Somnade illa kvickt får jag lov att säga!!!


Har nu precis väckt mina små, det är så härligt tycker jag när man en liten stund bara kan stå och se när de sover och sedan få väcka dem i lite lugn och ro. Nu är det lite morgon-tv som gäller innan det är dax att göra sig iordning.


Fyra dagar kvar att jobba, sedan är det semester som gäller, YES!!! Idag ska jag luncha med en kompis på jobbet, det ska bli så himla kul. Vi hinner tyvärr inte träffas så ofta så det ska bli kul att äntligen få träffas idag! I dag blir lillkillen hämtad av sin mormor från dagis. Får se om jag och storkillen hittar på något särskilt eller vad vi ska göra!


Nu är det dax att sätta lite fart så man hinner i tid till jobbet :)


OAU / Anna

Av Anna - 14 juni 2009 09:35

vojne vojne, att man aldrig lär sig... Ligger nu här i sängen?! och skriver lite och ångrar mig lite över någon öl för mycket som intogs igårkväll!!! Det var väl himla onödigt måste jag lov att säga... Ja ja, kul hade jag i alla fall :)


Hela dagen igår var ju fullspäckad. Jag gick upp kl 05 för att få till Vätternrundan och hjälpa till som Första hjälpare. Det var en del att göra men det tunnade av rätt så snabbt så jag kunde gå hem redan vid 10-tiden, 1 timme tidigare än beräknat. Jag skyndade iväg att lämna draktårtan till födelsedagsbarnet och sedan hämtade jag barnen hos sin farmor och farfar. Lämnade sedan lillkillen hos sin mormor och morfar medans jag följde med storkillen på barnkalas på monkey town. Vi var inte ensamma där kan jag säga och ljudnivån var inte av denna värld kändes det som. Kan inte vara kul att jobba i den miljön varje dag måste jag lov att säga. Ja ja, barnen var nöjda och det var ju huvudsaken. Åkte sedan vidare till nästa kalas och där mötte lilleman upp oss igen. Barnen fick sedan sova hos sin mormor och morfar på natten och det var väldigt uppskattat :) Jag åkte ned till stan och Karlssons för att ta en liten öl med några kompisar från Första hjälpen-gruppen. Mycket trevlig kväll men som sagt så blev det ju tyvärr någon öl för mycket... Jag skulle ju hem tidigt och sova gott inatt utan make och barn!!! Jag var nog visserligen hemma vid 01-tiden tror jag men jag känner nog nu att jag inte riktigt är i skick att kunna göra bil kl 11 som var planerat. Mamma och pappa kommer hit med barnen istället och det är jag sååå tacksam för :)


Idag är det sedan mer kalas som väntar. Vi är bjudna faktiskt hela familjen hem till en pojk på lillkillens dagis och det ska vara lite kalas utomhus. Vädret är helt ok idag så det är ju tur. Barnen delas ju nu i olika grupper nu inför hösten och detta blir som en liten avslutning för dem. Himla bra initiativ av föräldrarna tycker jag, kul att få träffas liten av en sista gång för barnen :)


Nu ska jag försöka slappa lite till innan barnen kommer hem!


OAU så länge / Anna

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards