Alla inlägg under maj 2009

Av Anna - 13 maj 2009 18:39

Jag tror att rätt så många småbarnsföräldrar kan hålla med mig om ibland att det är tur att barnen sover i alla fall några timmar på dygnet!!! Då glömmer man det mesta som hänt om man har haft en jobbig dag med barnen och man ser på dem med ett leende och tycker att de är helt underbara. Som jag skrev här om dagen så delar ju barnen rum och har en övervåningssäng som de sover i. Vi försöker alltid få det att somna i var sin säng men allt som oftast så har de flyttat på sig när man tittar till dem senare på kvällen. Så var det ju även här om kvällen, och då hade de även sällskap av nallen, de är ju bara för härliga!!! Här kommer ett litet bildbevis på sött sovande pojkar :) 

Av Anna - 13 maj 2009 18:30

Håller på att steka pannkakor inför morgondagen då det är dagisavslutning på lillkillens dagisavslutning. Det kommer att bjudas på sång och underhållning :) Picknick (det är här pannkakorna kommer in i bilden) och gott humör får vi ta med själva. Det ska bli kul att gå på detta, känns lite lustigt att det är dax att säga adjö till detta dagis där man har haft sina barn i nästan 5 år!!! Lite vedmodigt men det är ju bara så det är, barnen växer, det är bara för MIG att inse detta!!! Hoppas nu att det fina vädret håller i sig till i morgon också. Får se om jag kan försöka få till någon tårta att bjuda fröknarna på nästa vecka tänkte jag :)


Hela dagen idag har jag har en torsdagskänsla i kroppen, eller rättare sagt en stark känsla av att det är fredag. Det är ju lite surt när man inser att det bara är onsdag än så länge!!! Det bästa visserligen med att det är onsdag är ju att det är McDreamy på tv:n, nedräkningar har redan börjat, kl 21 sitter jag bänkad framför tv:n ;P


OAU så länge / Anna



Av Anna - 13 maj 2009 06:38

Vilken härlig kväll det var igår! Det var fint väder, solen sken och lite lagom varmt. Vårruset gick av stapeln i Knektaparken och jag var där som Första hjälpare. Det var hur kul som helst och lite småpyssel att göra. Mycket folk att titta på och det är ju alltid kul, vilken folkfest :) När jag väl kom hem så var det ju House på tv och sedan blev det en snabbtitt på när Marlena tog sig vidare till finalen, GRATTIS! Tänkte på inte hur mycket klockan blev så jag hann inte sätta mig vid datorn. Får försöka ladda ner lite bilder ikväll istället.


Efter jobbet idag är det egentligen föräldrarmöte men jag får se om jag går på det. Det är ju inför lillkillens 5-årsstart och det är ju i den gruppen som storkillen går i nu så det blir ju inga nyheter direkt. Jag behöver nog vara hemma och städa istället, det är verkligen väbehövligt kan jag säga. Det finns nog bara ett ord som beskriver ordningen i huset just nu, KATASTROF!!! Skulle nog inte bli godkänd av "Rent hus" om jag säger så. Det är väl bara att ta tag i det hela så det blir lite fint inför helgen känns det som. Behöver även steka lite pannkakor inför lillkillens picknick och dagisavslutning i morgon. Det ska bli kul att gå och titta på det, de har övat med sånger och uppträdande. Hoppas det fina vädret håller i sig :)


Nu är det visst dax att göra sig iordning inför jobbet. Ha en bra dag! / Anna

Av Anna - 12 maj 2009 06:17

Vad härligt det är att vakna när solen skiner tycker jag. Man blir på så gott humör på en gång. Jag brukar gå upp en liiiiten stund tidigare bara för att kunna sitta och slappa en stund och bara ta det lite lugnt innan barnen ska väckas och allt blir stirrigt och stressigt :)


Idag efter jobbet är det Vårruset här i Jönköping och jag ska hjälpa till som Första hjälpare. Det ska bli kul. Förra året hade det visst varit en del att göra men det brukar ju inte vara så allvarliga skador som tur är. Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig till kvällen.


Ska nu gå och ta ett kort på mina så underbara killar. De delar rum och har en övervåningssäng men det brukar finna tryggheten i varandra och ofta när man tittar till dem senare på kvällen så sover de i samma säng. Så är även fallet idag och de har lyckats få med sig en nalle i samma säng också. Bildbevis kommer i kväll!


Ha en bra dag / Anna

Av Anna - 11 maj 2009 21:08

Festen i lördags för Anna blev jättebra. Vi träffades redan på eftermiddagen och gick till en salong och blev lite festsminkade. Mycket trevligt med lite gott och dricka också :) Vi gick sedan vidare till Harrys och åt lite och började festa loss lite. Mycket dans och mycket dricka blev det. Glömde visst bort att jag skulle ta det lite lugnt!!! Kom hem sent och skulle ju upp tidigt för en heldag på Liseberg igår. Det var en väldigt lyckad dag i Götet måste jag lov att säga. Barnen var på toppenhumör och de åkte hur mycket karuseller som helst. Trevligt sällskap av makes syster med familj samt hans föräldrar. Barnen somnade gott i bilen på vägen hem kan jag säga (och det gjorde även jag :) Vi får nog åka dit snart igen tror jag :)


Idag har det varit ok på jobbet, tiden har gått snabbt i alla fall. Efter dagis fick vi lite främmat av min gamla klasskompis Sofia. Hon kom med sina två pojkar och alla pojkarna lekte faktiskt bra ihop. De träffas ju inte så ofta så det är ju kul att det funkar när vi väl får tummen ur och träffas ihop med barnen. På kvällen var det dax för ett föräldrarmöte inför storkillens förskolestart efter sommaren. Det var inte så mycket ny information men det var kul att träffa fröknarna igen och få se lokalerna. Jag tror att det kommer att bli jättebra.


Nu är det dax att se på CSI och sedan är det sängen som gäller. Dagens bild får bli får igår, små grodorna på Liseberg :)


OAU för idag / Anna

Av Anna - 9 maj 2009 12:35

Igår fyllde Röda korset 150 år och idag firas det i Jönköping med lite loppis och uppvisningar från Första hjälpen-gruppen nere på Kupan. Jag var där en sväng med pojkarna och de tyckte att det var spännande och se när en flicka blev sminkad så att hon fick två fula sår på armarna. Lillkillen var bara liiiiiite rädd för låssasblodet som han sa :) De tyckte även det var lite kul att se hur man gör när man gör HLR. Nu vet de ju lite vad jag sysslar med när jag är iväg med Första hjälpen-gruppen.


Nu är lasagnen i ugnen och barnen är ute och hoppar för fullt på studsmattan. En kompis är här också och då blir det ju ännu roligare för dom! Efter maten är det dax att börja göra sig i ordning inför överraskningsfesten för min kompis ikväll. Ska bli kul att komma ut lite. I morgon bär det ju av till Liseberg om vädret tillåter och det ska också bli jättekul. Vi var där en sväng med pojkarna förra sommaren och det var verkligen uppskattat. Jag har nog aldrig åkt så mycket karuseller som jag gjorde den gången. Jag får återkomma med uppdateringar i morgon kväll :)


Dagens bilder är från igår då jag var ute och fotade lite i trädgården.


OAU för idag / Anna 

Av Anna - 8 maj 2009 22:39

Har faktiskt i flera dagar velat att det skulle regna för jag har varit sugen på att ta lite kort ute när det är vattendroppar på blommorna. Idag kan man ju minst sagt säga att det har regnat, vräkt ner är nog mer en bättre beskrivning. Härligt och välbehövligt får man väl lov att säga. Jag var ute i vår trädgård och letade efter vattendroppar och jag hittade också en hel del sniglar. Några hamnade med på bild. När jag först fick syn på en snigel tyckte jag att den var rätt så söt, men när jag sedan backade och såg att det fanns ett 15-tal sniglar till på trädet så var det inte lika gulligt längre. Djur i "flock" har jag alltid lite svårt för. Det spelar ingen roll vilket djur det än är tycker jag, är det får många på en gång så bara kryper det i mig!!! Den fläckiga snigeln vet i tjyven vad det är för snigel, den var/är på väg in i vårt hus i alla fall. Någon som vet ?! :)


Här kommer nu en liten bildkavalkad av dagens vattendroppsbilder.


OAU / Anna

Av Anna - 8 maj 2009 19:21

Har varit och hämtat vår tv som har varit på lite uppdatering. Dagens teknik säger jag bara, hur avancerat som helst. Mammakortet behövde bytas i tv:n som bara är några månader gammal!!! Tungt och dant är det ju också, så nu hoppas jag verkligen att den funkar så vi inte behöver konka på några fler tvar på ett tag. Kvällen blir väl till att spendera i tv-soffan kan jag tänka. Tycker ofta att man är lite trött och sliten på fredagar så man orkar inte med mycket mer än ryggläge i soffan. Det fanns väl inte så mycket att titta på ikväll bara, hockey är inte riktigt min grej. Ja ja något att slötitta på finns det säkert :)


Ser fram emot i morgon då jag ska ut med några tjejkompisar. Det ska vara lite av en överraskningsfest för en kompis så jag vill inte berätta för mycket ännu, återkommer med uppdateringar, antagligen på söndag ;) I morgon blir det nog även en tur till Röda korset som fyller 150 år (idag). I morgon ska det firas med lite loppis och Första Hjälpen-gruppen ska vara med och visa vad vi kan och vad vi gör. Jag ska ta med mig pojkarna dit och se till att mina kompisar/kollegor sköter sig :)


Nu ropar maken att han behöver hjälp att bära upp tv:n på bänken så OAU för idag! / Anna

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards