Alla inlägg under maj 2009

Av Anna - 27 maj 2009 07:21

och jag som trodde att det skulle vara helt bra idag. Igår så mådde han ju så bra hela dagen i stort sett. Han var ute och lekte och hade kul och han åt som bara den. Men i natt vaknade han igen med magont och nu har han det fortfarande jobbigt. Han ska försöka få i sig en smörgås så får vi se vad som händer. Han missar sin inskolgning i förskolegruppen idag men det är ju inget att göra åt. Imorgon ska de dock iväg på stor utflykt med dagis så då hoppas jag att han är fit for fight att följa med. Vi får ta en slappardag till idag och hoppas att det går över. Lillkillen får gå till dagis en sväng idag för de ska ha en utedag idag med olika lekar och spel. Kan vara kul för honom att komma hemifrån lite och vara med och leka.


/ Anna

Av Anna - 26 maj 2009 15:03

kan verkligen göra mig galen!!! Idag är de båda två trötta efter gårdagskvällens händelser och en natt med dålig sömn så det krävs inte mycket för att de ska ryka ihop. Nu är det en film som gäller en stund, förhoppningsvis är de sams under filmen i alla fall. Jag får försöka laga lite mat under tiden, stuvande makaroner och köttbullar är beställt :)


/ Anna

Av Anna - 26 maj 2009 12:14

Jag tror det har vänt... Nu har storkillen inte kräkts sedan tidigt i morse och nu har han börjat bli lite hungrig och han har precis ätit en smörgås. Nu är det bara att hoppas på att den stannar där den ska!!! Han vill även gå ut och leka säger han så det får vi försöka göra om en stund men jag väljer att avvakta någon halvtimma till. Lite skönt faktiskt att bara vara hemma och slappa en dag. Vi har inte ens bytt om ännu utan vi slöar omkring i våra nattkläder, lite vardagslyx tycker jag nog allt. Men som sagt snart är det dax för lite lunch också så lite påklädning vore kanske inte fel :)


/ Anna

Av Anna - 26 maj 2009 07:48

Det blir till att vara hemma idag med båda barnen. Natten har varit relativt lugn tycker jag. Storkillen vaknade kring 04-tiden och var sedan orolig fram till 06-tiden då han kräktes igen. Sedan dess har det varit lugnt igen men han har fortfarande ont i magen av och till. Jag hoppas verkligen att det ger med sig nu. Lillkillen och vi andra har klarat oss än så länge!!! Jag ska ju ut med jobbet och fika ikväll, får väl se hur jag gör med det. Vi får ta dagen som den kommer, hoppas vi kan gå ut en liten sväng i det fina vädret.


OAU för nu/ Anna



Av Anna - 25 maj 2009 22:35

men det är efter att han kräkts ner hela hallgolvet!!! Det är inte lätt, han Nu mår storkillen bättre i magen efter att han kräkts ner hela hallgolvet!!! Han var så himla duktig och försökte ta sig till toa och han hann halvvägs i alla fall. Efter detta mådde han mycket bättre och nu sover båda barnen äntligen. Handspriten är framplockad och jag har försökt att sprita så mycket jag kommer åt. Hoppas på att det bara var något han hade fått i sig och att det inte kommer mer nu. Man lär ju inte sova för djupt i natt kan jag ju säga, man lär ju reagera på minsta lilla ljud från pojkarnas rum. Hoppas verkligen att lilleman klarar sig och även farmor och farfar som har varit barnvakt hela dagen.


Nu är det väl dax att försöka sova lite själv. Kommer vara hemma med barnen i morgon och ta det lite lugnt, håller tummarna för att vi andra klarar oss, peppar peppar!


OAU för ikväll / Anna

Av Anna - 25 maj 2009 19:16

Det är inte lätt när de små har ont i magen!!! Till och från nu i några dagar så har storkillen sagt att han har ont i magen. Det är så himla svårt att veta om det är något allvarligt eller om det bara är för att få lite uppmärksamhet. Han äter som vanligt och till och med ber om mat och han har även varit på toa som vanligt så det är inte så lätt att veta vad det är som är fel. Hoppas natten blir lugn i alla fall och att det ger med sig tills i morgon.


Dagen på jobbet har varit ok. Mamma kom förbi och berättade att fikat som hon bjöd på idag och som jag hjälpte henne med igår hade blivit succe :) Alltid kul att höra att det blir bra och gott det man gör!


Ikväll blir det tidig sänggång för pojkarna hoppas jag. Kvällsmaten äts nu och sedan blir det hopp i säng. Det är bara till att hoppas att de somnar också för de somnade i bilen förut när farmor och farfar skjutsade hem dem. De har ju varit barnvakt åt barnen idag då dagis har varit stängt idag. De har haft en härlig dag ute hos en släktings sommarstuga, härligt för dem med gott fika och de har bara kunnat leka och springa omkring.


I morgon är det jobb som vanligt och efter jobbet är det först samtal med storkillens fröken inför avslutningen på terminen. Därefter ska jag ut med mina jobbarkompisar och fira en av tjejerna som ska gå i pension. Hoppas det fina vädret håller i sig så vi kan sitta ute och fika lite.


Det för allt för idag, OAU / Anna

Av Anna - 24 maj 2009 21:44

Nu äntligen har jag lite tid över att sätta mig ner, det har verkligen gått i ett hela dagen. Började tidigt med den lila spidermantårtan, fylld med hallonmousse och vaniljkräm. Allt som bara kunde strula gjorde så!!! Jag var inte helt lycklig om jag säger så och stressad var jag också då vi skulle själva iväg på kalas. Ja ja, det var bara till att försöka dölja de misstagen som gick att dölja, jag kunde inte göra så mycket mer. Födelsedagsbarnet blev himla nöjd med tårtan och det är ju huvudsaken. Ofta har man så himla högra krav på sig själv och det är inte alltid det blir som man har tänkt sig. När jag hade lämnat tårtan var vi själva iväg på kalas i några timmar och sedan åkte jag direkt därifrån till min kära mor och hjälpte henne med lite cupcakes inför morgondagen. Hon går i pension på torsdag och hon vill därför bjuda sina jobbarkompisar på lite fika i morgon. Det blev en liten bakelsevariant i muffinsformar och sedan lite olika mousser på. De blev helt ok tycker jag, hoppas de ser fina ut i morgon också så att de inte faller ihop under natten.


NU är det äntligen nanna sängen som gäller!!! Blidbevis från dagens tårtbestyr kommer nedan, lite steg för steg kan man säga...

Av Anna - 24 maj 2009 08:17

Nu får jag nog ta en liten paus i tårtbakandet!!! Jag känner att jag inte riktigt kommer någon vart. Jag ska använda gelatin nu för att få oblatbilden på plats och jag känner att jag inte är så van att använda detta så jag tar en lite paus för att samla krafter inför detta moment :) Det kanske är bäst att försöka få i sig lite frukost så att man får lite ny energi, det är lätt att det tar slut just nu känner jag! Locket är på plats i alla fall på tårtan så det känns skönt.


Vid lunchtid ska vi sedan iväg till Ulricehamn och fira svägerskan som har fyllt år. Hoppas jag hinner färdigt med tårtan i tid bara. I kväll ska jag sedan vidare till min kära mor och hjälpa henne med lite cupcakes som hon ska bjuda sina jobbarkompisar på i morgon. Hon går i pension på torsdag så hon vill gärna bjuda på något gott. Tänk vad skönt att gå i pension, skulle gärna byta plats med henne, i alla fall ett tag. Tänk vad skönt om man hade ett jobb som man trivdes med, att det kändes kul att få gå till jobbet!!! Man spenderar ju ändå en hel del tid på jobbet så det hade varit väldigt mycket roligare då om man tyckte det var kul att gå dit. Ja ja, man får ha ögonen öppna och se om några andra jobb dyker upp. Jag har faktiskt sökt ett jobb nu i dagarna så det är väl bara att hålla tummarna :)


Nu är det dax för frukost som sagt, barnen (och även jag) är hungriga.


Återkommer ikväll med bilder på dagens tårt- och cupcakesbestyr ;P


OAU så länge/ Anna

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards